11. mar. 2007

Vel møtt!Eg tillet meg å drive litt reklame på bloggen:

Ein viss Hr. Hauso skal altså freiste å gje ei populær framstilling av problema i energiforsyninga som det vert sagt kan råke Nordhordaland. Det vert vidare hevda at desse vanskane er såpass vidtfemnande at dei også vil kunne merkast andre stadar på kloden. Ikkje småtteri med andre ord...


For dei faste lesarane av denne bloggen vil det neppe kome overraskingar på dette møtet, men kanskje du kjenner nokon som kunne trenge ei innføring i saksområdet?


Dersom du veit om nokon som er i "målgruppa"og oppheld seg på dei kantar av landet: Sprei bodskapen!


Som kjent ligg Frekhaug berre ein kort (bil)tur frå den mest sjarmerande (og nest største) byen i landet. Det er slutt på bompengane på Nordhordalandsbrua også, så her er det inga orsaking for ikkje å møte fram.


Då følgjer du berre kartet under, og så snakkast vi!

3 kommentarer:

Isotopen sa...

Flott initativ Olav. Jeg bor desverre på feil side av landet ellers hadde jeg vært der.
Lykke til med møtet.
Det kommer kanskje et lite referat??

Anonym sa...

Veldig bra foredrag! (Var der)

Gode, opplysende slides lagt frem på en lun og folkelig - ja nesten optimistisk - måte.

Håper dette kommer land og strand rundt med mye mediedekning.

Hilsen BergenNord

Anonym sa...

Norhordland? Blir energikrisa en realitet der går det nok ikke lenge før underskriftslistene mot hele greia ligger ute på bensinstasjonene. Henrik Færevåg tar sporenstreks saken og dermed er det over....eller...?
Anbefaler alle gode krefter til å arrangere et møte i maktens senter, Bergen! Benytt gjerne Rådhuset, her er det stadig folkemøter om meget og mangt i kantina.
Sjansen er også større da for at beslutningstakere dukker opp og lærer et eller annet. Det er enda krefter her som vil bygge veier og flyplasser for minst 20-30 milliarder for å løse byens transportutfordringer mot 2050. Det er også krefter som vil bygge ned det lille byen enda har igjen av landbruksareal.
De fortjener alle en real kalddusj - bergenserene har et bra engasjement og kan gi dem det, bare de engasjementet vekkes først!

Legg inn en kommentar